"Hamburgheri" din cartofi si cascaval

de Panacris in Mancare copii, 13 Mai 2012 | 10139 vizualizari

 

Pur si simplu gustosi, pentru orice mofturosi!

 

INGREDIENTE

  • cartofi rosii de Covasna ;) 500 g.,
  • cascaval Penteleu 200 g.,
  • piper proaspat macinat
  • boia dulce de ardei
  • oua 2 bucati
  • pesmet din paine alba 2 linguri
  • faina alba d garu 3 linguri
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA "Hamburgheri" din cartofi si cascaval:

Cartofii se curata si se rad marunt. Se asezoneaza de sare, apoi se storc de zeama ramasa. Cascavalul se rade marunt, se adauga la cartofi impreuna cu ouale, faina si pesmetul amestecandu-se bine pana se omogenizeaza bine. Amestecul obtinut se asezoneaza de piper si boia. In uleiul incins se pun cate 1 lingura din compozitie, apaltizandu-se usor. Se servesc fierbinti sau reci, simple sau cu smantana sau garnitura langa o mazare de sezon.Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra ""Hamburgheri" din cartofi si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert la pahar cu ciocolata, banane , alune

pe 18.05 la 22:00

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

pe 18.05 la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Mic dejun cu oua de prepelita